Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php:227) in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/plugins/clearfy/includes/classes/class.configurate-security.php on line 118
Ydelser uden for den løbende administration - Meldgaard & Sandvad - Ejendomsadministration
Ydelser uden for den løbende administration

Ydelser uden for den løbende ejendomsadministration

For at opnå den bedste administration af din ejendom er der ofte behov for en række ydelser, som typisk ligger uden for den løbende administration. Dette kan eksempelvis være enkeltstående sager eller ydelser, der ikke er behov for årligt.

Det er vigtigt for os, at du kan få udført alle de ydelser, der er behov for i forlængelse af den aftalte administration. Derfor tilbyder vi naturligvis også at udføre følgende efter dit behov:

  • Lånegennemgang
  • Lejeniveaugennemgang og forbedringsmuligheder
  • Huslejenævnssager (andre end vedr. flytteopgørelser)
  • Ekspedition af fogedsager
  • Byggesagsadministration
  • Udarbejdelse af husorden

 Lånegennemgang

Vi kan varetage det løbende tilsyn med ejendommens finansiering. Derudover kan vi gennemgå ejendommens belåning i alle detaljer og komme med forslag til optimering af finansieringen ved for eksempel låneomlægninger. Samtidig kan vi bruge størrelsen af vores samlede forretning til at forbedre vilkår i forhold til finansiering og den daglige bankforretning.

Lejeniveau-gennemgang og forbedringsmuligheder

Meldgaard & Sandvad tilbyder at lave en gennemgribende gennemgang af lejeniveauet i en ejendom ud fra de lov- og markedsmæssige vilkår for ejendommen og på den baggrund komme med forslag til forbedringer på kort og langt sigt.

Huslejenævnssager

Vi varetager gerne de huslejenævnssager, der måtte opstå. Vi fører korrespondance i sagen samt deltager i besigtigelser. Vi kan desuden stå for videregivelse, hvis det vurderes fordelagtigt at videreføre sagen i boligretten.

Byggesagsadministration

Meldgaard & Sandvad yder administration og rådgivning ved mindre og større bygge-, renoverings- og vedligeholdelsesprojekter. Vi udarbejder budget for projektet, står for den løbende administration med kontrol og betaling af fakturaer, samt byggestyring og opfølgning på budgettet. Ved projektets afslutning udarbejder vi byggeregnskab og varsler eventuelle lejestigninger.

Læs mere om byggesagsadministration.

Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search