Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php:227) in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/plugins/clearfy/includes/classes/class.configurate-security.php on line 118
Kontakt - Meldgaard & Sandvad - Ejendomsadministration

ÅRHUS

Kontoradresse:
Jægergrdsgade 152.1
8000 Århus C
Tlf. 71 99 80 40

Postadresse:
Møllegade 8
8000 Århus C

Meldgaard & Sandvad Ejendomsadministration
CVR-nr. 29507252
Meldgaard & Sandvad Ejendomme
CVR-nr. 36915927

Dit navn

E-mail

Telefon

Hvad drejer det sig om


Tak for din interesse i at leje en bolig.

På nuværende tidspunkt udlejer vi ikke boliger via vores hjemmeside, og du kan derfor desværre ikke komme i betragtning til at leje en bolig hos os af denne vej. Det er heller ikke muligt at blive skrevet op til fremtidige ledige boliger.

I stedet anvender vi altid www.boligportal.dk i forbindelse med udlejning, og jeg må derfor henvise dig til at fortsætte din søgning der.

Held og lykke med boligjagten.


Besked

OM OS

Meldgaard & Sandvad Ejendomsadministration I/S er oprettet den 1. januar 2006, som et partnerskab inden for ejendomsadministration. Sådan er det stadig i dag. Hos Meldgaard & Sandvad lægger vi selv navn og personligt ejerskab til vores forretning, fordi vi personligt står inde for de services, vi leverer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om Meldgaard & Sandvad her …

Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search