Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php:227) in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/plugins/clearfy/includes/classes/class.configurate-security.php on line 118
Om os - Meldgaard & Sandvad - Ejendomsadministration

Historie

Meldgaard & Sandvad Ejendomsadministration I/S er oprettet den 1. januar 2006, som et partnerskab inden for ejendomsadministration. Sådan er det stadig i dag. Hos Meldgaard & Sandvad lægger vi selv navn og personligt ejerskab til vores forretning, fordi vi personligt står inde for de services, vi leverer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Rune startede forretningen allerede som studerende på Handelshøjskolen i Århus. Efterfølgende er Mads kommet til og kan med sin baggrund og et karrierforløb primært i den finansielle sektor bidrage med andre vigtige kompentancer, hvilket i dag er med til at give forretningen den unikke bredde, som den har. Virksomheden blev i de tidlige år drevet ved siden af studier og sidenhen ved siden af job, i de første år som færdiguddannet.

I dag har Meldgaard & Sandvad udviklet sig meget videre inden for ejendomsudvikling og administration med et solidt fundament i en omfattende erfaring indenfor ejendomsadministration og ejendomsudviklingsprojekter kombineret med et højt kendskab om processtrukturering og -automatisering.

Hvem er vi?

Mads Sandvad

mads4

Mads Sandvad er civilingeniør fra Aalborg universitet og har en HD i finansiering fra Handelshøjskolen i Århus. Mads har tidligere arbejdet hos Formuepleje og har igennem sin karriere beskæftiget sig med en bred vifte af aspekter indenfor fast ejendom herunder administration, udvikling, køb og salg. Herudover har Mads en bred erfaring inden for investering, finansiering og IT.

Hvem er vi?

Rune H. Meldgaard

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rune Hjortkjær Meldgaard har en cand.merc. SOL fra Handelshøjskolen i Århus og har tidligere arbejdet i byggematerialebranchen indenfor controlling, business intelligence og overordnet virksomhedsdrift. Her har Rune især haft fokus på strømlining og automatisering af administrative processer samt forbedring af informationsstrømmen til kunder og samarbejdspartnere. Rune har desuden arbejdet en del med iværksættervirksomheder, hvilket har givet ham en solid viden inden for opstart af virksomheder.

IMG_5634-2

Værdier

Hos Meldgaard & Sandvad har vi seks kerneværdier, som udgør fundamentet og ånden i vores daglige arbejde.

Kvalitet

Det arbejde, der kommer fra vores kontorer og medarbejdere, skal altid være af høj standard. Vi lægger vores navne til forretningen, og vi vil til enhver tid kunne stå inde for kvaliteten af det arbejde, vi udfører.

Ansvar

Vi tager ansvar for vores arbejde og forpligtelser overfor kunder og ejendomme. Det personlige ansvar for partnere og medarbejdere er grundlaget for, at der altid bliver taget hånd om de opgaver, vores forretning håndterer.

Værdiskabelse

Vort arbejde skal skabe værdi for både vore kunder og os selv. Vi mener, at gode samarbejdsrelationer bygger på værdiskabelse for begge parter.

Service

Behandl dine kunder, som du selv gerne vil behandles selv. Vi ønsker selv god service og forventer af os selv, at vi også giver den. Et vigtigt element i den daglige service er at holde vores svartider korte; ikke alle spørgsmål kan besvares hurtigt, men vi giver et seriøst bud på, hvornår det endelige svar kan komme.

Pålidelighed

Vores kunder skal kunne regne med os. Når vi påtager os en opgave, skal vores kunder kunne regne med, at vi tager os af den. Vi skal kommunikere klart og tydeligt, så der er rene linjer med vores kunder og lejere.

Glæden ved fast ejendom

Vi elsker at arbejde med fast ejendom; vi finder glæde ved en ejendom, der kører godt. En god profitabel ejendom med en strømlinet effektiv drift er for os en kilde til glæde.

Presse og partnere

Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search