Udlejning

Hvis du skal udleje din ejendom, er der en lang række spørgsmål og procedurer, som du skal tage stilling til. Ud over selve formidlingen af boligerne, skal du have styr på det juridiske grundlag samt dine forpligtelser over for lejer. Hvis du vælger at stå for det hele selv, skal du være sikker på, at du har fuld indsigt i disse regler.

En anden løsning er at lade din ejendomsadministrator stå for formidling og udlejning af boligerne i din ejendom.

Hos Meldgaard & Sandvad tilbyder vi at håndtere hele udlejningsprocessen fra A til Z. Vi kan være behjælpelige med at markedsføre ledige lejemål for en målrettet gruppe af potentielle lejere, så der undgås tomgang. I den forbindelse gennemser og besvarer vi henvendelser fra interesserede lejere og udvælger heriblandt de mest passende til fremvisning med henblik på udarbejdelse af lejeaftale.

I forbindelse med udlejning kan vi lave det administrative arbejde med blandt andet udarbejdelse af lejekontrakter og behørig indkaldelse af ind- og fraflytningssyn i overensstemmelse med lejelovens bestemmelser. Vi kan også være behjælpelige med personlig fremvisning af lejemål og flyttesyn ved en medarbejder fra Meldgaard & Sandvad, hvis ejer ikke selv har mulighed for at stille med en repræsentant. Vi kontrollerer også indbetaling af depositum og udfærdiger flytteopgørelse samt bestiller flytteaflæsning.

Udlejning af ejendom

Hvis du vælger at stå for det hele selv, skal du være sikker på, at du har fuldt indsigt i disse regler.

Foto: Meldgaard & Sandvad Ejendomsadministration I/S

Få personlig rådgivning – og slip for at begå fejl

Hvis du har flere beboelseslejemål i din ejendom, har mange ejendomme eller i øvrigt har behov for at få andre øjne på din nuværende situation som ejendomsejer og udlejer, bør du naturligvis sørge for at få den rigtige rådgivning.

Udlejning, særligt ved beboelseslejemål, kan medføre, at du skal overholde krævende lovgivning – uanset at du som udlejer forsøger at skabe overblik og ensartethed af hensyn til din driften af din(e) ejendom(me).

Derudover skal du altid være opmærksom på, at eksempelvis differentierede lejevilkår risikerer at blive tilsidesat som byrdefulde.

Men er det så helt umuligt at få et overblik?

Nej, ikke hvis du får den korrekte rådgivning fra starten. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din nuværende situation og dine muligheder.

Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search