Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php:227) in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/plugins/clearfy/includes/classes/class.configurate-security.php on line 118
Stiftelse af selskab - Meldgaard & Sandvad - Ejendomsadministration
Stiftelse af selskab

Assistance ved stiftelse af selskab

Vil du optimere dine investeringer eller drive din egen forretning?

Når du skal stifte et selskab er der en række forhold, du skal være opmærksom på og tage stilling til. Det er eksempelvis vigtigt at have moderne og korrekte vedtægter, fyldestgørende stiftelsesdokumenter – og så er der alt det med kapital, ejeraftaler, skat og regler for selskabets drift.

Du stifter næppe et selskab blot for at eje det, men fordi du drømmer om at blive iværksætter eller ønsker at optimere drift af og udbytte fra dine ejendomme.

Det har ikke været lettere at komme i gang

Der er altid 2 løsninger – enten gør du det hele selv, eller også får du andre til det, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Ved start af en ny virksomhed er der en lang række praktiske opgaver, som trænger sig på. Dels er der en lang række direkte og indirekte myndighedskrav ved selskabsstiftelse med momsregistrering, oprettelse af NemID, offentligt ejerregister m.v., og derudover er der en lang række praktiske tiltag af kommerciel natur, som også trænger sig på f.eks. faktureringssystem, oprettelse af domæner, mailkonti, hjemmeside og logodesign.

Vi tilbyder at løse alle eller nogle af disse opgaver, så du kan fokusere på den reelle udvikling af din nye forretning.

Står du over for at skulle stifte et selskab?

Vi kan blandt andet hjælpe med følgende typiske opgaver:
  • Stiftelse og indberetning til Erhvervsstyrelsen
  • Oprettelse af NemID og administration af brugere
  • Indberetning til det lovpligtige ejerregister
  • Momsregistrering
  • Fakturerings- og bogføringssystemer
  • Bogholderi/revision
  • Oprettelse af domæne og mailkonti
  • Design af logo og hjemmeside
  • Oprettelse af PBS-løsning
  • Vejledning om bankaftale
Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search