Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php:227) in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/plugins/clearfy/includes/classes/class.configurate-security.php on line 118
Den daglige administration og drift - Meldgaard & Sandvad - Ejendomsadministration
Den daglige administration og drift

Den daglige administration og drift

En velfungerende daglig administration, herunder drift og vedligeholdelse, er væsentlig af hensyn til sikring af ejendommens værdi og løbende indtjening, men også for at sikre grundlaget for fremtidige udviklingsmuligheder. Vi kan hjælpe med ejendomsudvikling, da vores fokus også er rettet mod optimering af indtjening, anvendelse og driftsomkostninger ved udvikling af eksisterende ejendomme.

Ofte vil en administrationsaftale indebære, at vi varetager den daglige administration af vores kunders investeringsejendomme og fungerer som mellemled mellem en ejendoms ejer og lejere. For os er det væsentligt med et tillidsfyldt, men også velafgrænset forhold til både kunder og lejere. Denne relation opnås efter vores mening bedst ved, at der er en veldefineret afgrænsning af ansvarsområder i den daglige administration, hvilket også er fremmende for en effektiv og velfungerende administration.

Hos os har kunderne en fast kontakt med partnerne, så den rette behandling af henvendelser fra vores kunder sikres hele vejen gennem vores organisation.

Vi arbejder med velstrukturerede og automatiserede processer for store dele af den daglige administration, således at vores ressourcer kan fokuseres på service ved kundehenvendelser og udviklingsmulighederne ved en ejendom. Vi tilbyder en effektiv administration, der aktivt sikrer og optimerer driften med kendskab til de enkelte ejendommes detaljer. Vi fokuserer på at have et godt kendskab til både lejere og lejeaftaler i vores kunders ejendomme for at sikre god lejepleje og optimering af lejeniveau.

Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search