Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php:227) in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/plugins/clearfy/includes/classes/class.configurate-security.php on line 118
Byggesagsadministration - Meldgaard & Sandvad - Ejendomsadministration
DSC00028-2

Særligt om byggesagsadministration

Det kan være en stor mundfuld at håndtere en byggesag eller entreprise uden den rette rådgivning. Ofte er der tale om en længerevarende proces, og undervejs kan der opstå en masse spørgsmål.

Meldgaard & Sandvad yder administration og rådgivning ved mindre og større bygge-, renoverings- og vedligeholdelsesprojekter. Vi kan blandt andet bistå ved spørgsmål om tilladelse, beregning af nye boligafgifter m.v.

Det væsentlige for os er at være den bedste rådgiver – hele vejen. Dette inkluderer personlige møder med jer for at gennemgå og rådgive om projektets detaljer. Vi udarbejder budget for projektet og kan varetage kontakt til finansieringsinstitut med henblik på byggekredit og endelig finansiering.

Vi står for den løbende administration med kontrol og betaling af fakturaer samt byggestyring med opfølgning på budgettet. Ved projektets afslutning udarbejder vi byggeregnskab og varsler eventuelle lejestigninger eller forhøjede opkrævninger fra medlemmer.

Vi kan også varetage forsikringsforhold for projektet, herunder tegning af byggeforsikring og anmeldelse af eventuelle skader. Vi kan også yde juridisk bistand på projektets lovmæssige og formelle grundlag.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer? Kontakt os for at få den rette rådgivning fra starten – helt uforpligtende.

Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search