Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php:227) in /var/www/meldgaardsandvad.dk/public_html/wp-content/plugins/clearfy/includes/classes/class.configurate-security.php on line 118
Ejendomsudvikling - Meldgaard & Sandvad - Ejendomsadministration

Ejendomsudvikling

Hvis du skal udvikle din ejendom, er det væsentligt at du tager de rigtige skridt inden og under projektet. Vi har mange års erfaring med ejendomsudvikling – både inden for udvikling og optimering af eksisterende ejendomme samt nyopførelser.

For at optimere det indtjeningspotentiale, der ligger i mange investeringsejendomme, skal der ofte gennemføres udviklingsprojekter. Udviklingsprojekter gennemføres for at udnytte det potentiale, der kan være af kommercielle årsager ved ændret eller forbedret anvendelse, men ofte vil det – især ved ældre boligudlejningsejendomme – være i kraftigt samspil med lejeretlige årsager.

Vi tilbyder at gennemgå mulighederne for ejendomsudvikling samt at lave en helhedsvurdering, hvor vi samler de kommercielle, juridiske og byggetekniske forhold til et samlet projektoplæg, hvor projektets muligheder og risici opregnes.

Hvis projektet er fordelagtigt, tilbyder vi også at stå for håndteringen af projektets gennemførelse hele vejen fra projekteringsfasen til afslutningsforretning og 5-års gennemgang.

UDVIKLING AF EKSISTERENDE EJENDOMME

Vi har særligt fokus på udvikling af eksisterende ejendomme. Der ligger et indtjeningspotentiale gemt i mange investeringsejendomme. Den manglende udnyttelse af dette potentiale kan ikke blot være af kommercielle årsager, men vil – især ved ældre boligudlejningsejendomme – ofte have lejeretlige årsager. For at udnytte en ejendoms potentiale vil det ofte være nødvendigt med et udviklings- og ombygningsprojekt for ejendommen.

Hos Meldgaard & Sandvad har vi et stærkt fokus på at finde, udnytte og optimere potentialet i de ejendomme, som vi arbejder med. Selvfølgelig med et skarpt fokus på at mulighederne skal overstige omkostningerne ved udvikling. For ethvert udviklingsprojekt kræver et grundigt syn på både de finansielle, juridiske og tekniske aspekter. Et godt samspil mellem disse aspekter er vejen til et profitabelt udviklingsprojekt.

Som kunde hos os får du direkte adgang til en faggruppe, der afdækker og forholder sig til alle dele af dit projekt. Det være sig blandt andet de juridiske, økonomiske og tekniske dele af projektet.

Når du er kunde hos Meldgaard & Sandvad, sørger vi for at indhente de relevante oplysninger hos myndigheder, såsom lokalplan, areal- og brandforbehold samt hvilke områder, der kan inddrages til bolig. På denne måde kan det også tilsikres, at bygningens infrastruktur, såsom vandrør, ledninger og afløbsanlæg, er så gode og lavet korrekt, at omkostningerne for fremtiden minimeres.

Hvis du skal til at bygge

Uanset hvilket projekt, du/I står over for, er det vigtigt at få den helt rigtige rådgivning og vurdering – og som nævnt er nøgleordet planlægning. Vi kan bistå fra A til Z. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og en individuel vurdering af muligheder for bistand i forhold til dit/jeres projekt.

BYGHERRERÅDGIVNING

Planlægning er nøgleordet inden for korrekt byggerådgivning. Uden detaljeret planlægning af byggeprocessen sker der for mange fejl. Vores udgangspunkt er at tænke økonomi og kvalitet ind hele vejen gennem processen med dine interesser for øje og i tæt kontakt med dig. Det er den bedste måde at fremtidssikre din ejendom på. Vi har erfaringerne til at hjælpe dig, da vi har indgående kendskab til, hvad eventuelle lejere måtte ønske sig eller have brug for. Det gør dit projekt attraktivt for dine kunder og sikrer hurtig udlejning.

Fra opførelse til ibrugtagning hjælper vi dig med alt inden for økonomi, lovgivning, de tekniske aspekter og de kommercielle muligheder, der åbner sig for dig. Vi ved, hvad det drejer sig om for dig, og hvad du bør undgå.
Hos os er det altid dig som kunde, der er i fokus; det gælder i alle aspekter af opførelsen eller udviklingen af ejendommen. Dine interesser er vores interesser, og vi er med dig gennem hele processen.

GENNEMGRIBENDE RENOVERING AF LEJLIGHEDER

Gennemgribende renovering af lejligheder i ældre boligejendomme, som er omfattet af reglerne for omkostningsbestemt huslejeregulering, vil ofte være projekter med gode muligheder for både at øge ejendommens stand og standard, men også nettoindtjening. Ofte vil det være ønskeligt at samle flere lejligheder i samme ejendom til et samlet projekt i udførelsesfasen for at holde projektets administrationsomkostninger nede. Varslinger og dokumentation foregår selvfølgelig pr. lejlighed.

Gennemgribende renoveringsprojekter skal dog altid vurderes enkeltvist. Det væsentlige er ofte at få sat gang i udviklingen af en ejendom, så den kan komme nærmere sit fulde indtjeningspotentiale.

Las os kontakte dig

Send os en e-mail gennem nedenstående formular. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Ulæseligt? Skift teksten. captcha txt

Start typing and press Enter to search